Leeslampen

Om ontspannen te kunnen lezen is een goede verlichting heel belangrijk.
Je herkent vast wel het moment dat je lekker een avondje lezen in dat goede boek gepland hebt, maar dat na een korte tijd je ogen bijna dichtvallen of dat de letters voor je ogen beginnen te dansen.
Vaak kom je dan licht tekort. 
Dit is te voorkomen door een goede leeslamp bij je leesplek te zetten.


Leeslampen voor elk interieur

Tegenwoordig is er heel veel keuze in allerlei modellen, kleuren en uitvoeringen leeslampen. 
Er is voor elk interieur wel een mooie en functionele leeslamp te vinden. Of je nu van strak modern houdt, landhuisstijl, hotelchique of nostalgisch. Wij hebben voldoende keus in leeslampen voor al deze stijlen. 

Wij, van Wieldraaijer Verlichting in Nijverdal, helpen je graag bij het maken van de juiste keus voor de leeslamp bij jouw leesplek.
Hierbij houden we rekening met jouw wensen en de benodigde lichthoeveelheid die de leeslamp moet hebben zodat jij ontspannen je leesavond door kunt komen.
Gelukkig kun je met een goede leeslamp de lichthoeveelheid aanpassen en ook de lichtkleur kun je vaak instellen.
En doordat alle leeslampen tegenwoordig met het zuinige LED worden uitgevoerd, hoef je je geen zorgen te maken over het energieverbruik van je leeslamp. Die komt vrijwel nooit boven de 12 Watt per uur uit.
We hebben zelfs al heel goede leeslampen zonder snoer, deze zijn oplaadbaar en plaats je daardoor ook gemakkelijk op een plek waar geen stopcontact in de buurt zit.

 

Advies nodig bij het kopen van een leeslamp?

Kom dan binnenkort eens in onze lampenwinkel kijken naar de uitgebreide collectie leeslampen die we daar voor je hebben staan. Natuurlijk laten we graag aan je zien wat de mogelijkheden van al die mooie leeslampen zijn.
 

© 2020 - 2024 Wieldraaijer Verlichting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel