Lichtplan laten maken

Wanneer je er voor kiest om een lichtplan, ook wel lichtanalyse genoemd, door ons te laten maken gaan we als volgt te werk:

 

afspraak maken lichtplan Wieldraaijer Verlichting

analyse lichtplan bij jou thuis

lichtadvies Wieldraaijer Verlichting Nijverdal

AFSPRAAK MAKENANALYSEADVIES

maak een afspraak voor een
lichtadvies met onze lichtspecialist

onze lichtspecialist maakt bij jou
op locatie een lichtanalyse

je krijgt advies
in onze winkel op basis van de analyse

 

 

 

 

 

 

Afspraak maken voor lichtplan

Door op onderstaande knop te klikken, stuur je ons een mail waarin je ons vraagt om contact met je op te nemen voor het maken van een afspraak voor een lichtanalyse bij je thuis.
 

afspraak maken lichtplan Wieldraaijer Verlichting

 

 

Analyse

Tijdens de lichtanalyse die we bij jou op locatie, thuis of bedrijf, doen spreken we door wat jouw ideeën en wensen zijn. Of je voorkeur hebt voor een bepaalde stijl(misschien heb je wel een moodboard gemaakt) en voor de functies waar de verlichting aan moet voldoen.
Wij meten de ruimtes op en bekijken lichtinval, kleuren van wanden, vloeren etc. Zodat we jou de perfecte lichtoplossing kunnen bieden, passend bij jouw wensen en interieur.
 

Advies

Na het maken van de lichtanalyse bij jou op locatie, maken wij daarna in ons bedrijf een lichtadvies op maat. Wanneer dat klaar is, nemen wij weer contact met je op om een afspraak te maken om het lichtadvies aan je voor te leggen. Dit doen we bij ons in de winkel in Nijverdal, zodat we je de armaturen die we voor jou in gedachten hebben kunnen tonen.

lichtadvies afspraak Wieldraaijer Verlichting
 

© 2020 - 2024 Wieldraaijer Verlichting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel