Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Lichtbronnen 
 

Wij zijn druk bezig om onze webshop te vullen met de lichtbronnen die wij in voorraad hebben. Nog niet de lichtbron gevonden die u nodig heeft? Bel ons dan op 0548-612484 om te vragen of wij uw benodigde lichtbron op voorraad hebben. Wij kunnen u ongetwijfeld voorzien van de juiste lamp.

Bij Wieldraaijer Verlichting hebben we een hele grote keus in lichtbronnen of ook wel gloeilampen genoemd.
Tegenwoordig is 95% van ons lichtbronnenassortiment LED. Dat is energiezuinig en het voordeel is dat ze lang meegaan.
Omdat het oerwoud aan deze nieuwe LED-lichtbronnen zo divers is begrijpen wij dat het voor u niet makkelijker is geworden om de juiste lichtbron bij het armatuur te vinden. Daarnaast komt nog het feit dat tegenwoordig de lichthoeveelheid bijna niet meer in wattage wordt uitgedrukt maar in lumen. Hierdoor ontstaat bij u, de consument, verwarring.
 

Welke lichtbron moet U hebben.
 

Om deze verwarring te voorkomen, kunnen wij u altijd het beste alternatief bieden voor de lichtbron die u wilt vervangen. Wanneer u ons doorgeeft hoeveel Watt u gewend was in het armatuur, kunnen wij u de vervangende LED-lamp aanbieden.
Handig is daarbij dat u de kapotte lichtbron naar ons meeneemt, zodat wij van deze lichtbron af kunnen lezen wat u gewend was en welke alternatieve lichtbron u hiervoor in de plaats nodig heeft.
Met onze jarenlange ervaring weet u zeker dat u altijd de passende gloeilamp voor in uw armatuur meekrijgt. 

© 2020 - 2022 WieldraaijerVerlichting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel