Lichtbronnen LED Nijverdal Hellendoorn

Bij Wieldraaijer Verlichting heb je een hele grote keus in LED lichtbronnen, nog altijd ook wel gloeilampen of ledlampen genoemd.
Tegenwoordig is 99% van ons lichtbronnenassortiment LED. Deze LED lampen zijn energiezuinig en het voordeel is dat ze lang meegaan.
Omdat het oerwoud aan LED-lichtbronnen zo divers is begrijpen wij dat het voor jou niet makkelijker is geworden om de juiste LED lichtbron bij het armatuur te vinden. Daarnaast komt nog het feit dat tegenwoordig de lichthoeveelheid bijna niet meer in wattage wordt uitgedrukt maar in lumen. Dit kan verwarring geven.
 

Welke LED lichtbron moet je hebben?

Om deze verwarring te voorkomen, kunnen wij jou altijd het beste alternatief bieden voor de lichtbron die je wilt vervangen. Wanneer je ons doorgeeft hoeveel Watt je gewend was in het armatuur, kunnen wij jou de vervangende LED-lamp aanbieden.

Heb je al een ledlamp gehad en wil je hiervoor een vervanger?
Dan is het handig dat je de kapotte lichtbron naar ons meeneemt, zodat wij van deze lamp af kunnen lezen wat je gewend was en welke nieuwe LED lichtbron je hiervoor kunt nemen.
Met onze jarenlange ervaring weet je zeker dat je altijd de passende gloeilamp ofwel lichtbron meekrijgt.


Sfeer maken met slimme LED lichtbronnen

Omdat het gemak de mens dient bieden wij je ook een groot aantal slimme LEDlampen welke je helemaal naar jouw wens op kleur en lichtsterkte kunt instellen. Dit kun je ook nog eens aanpassen aan jouw stemming.
Zo maak je altijd de juiste sfeer van het moment bij jou thuis met deze slimme ledlampen.
Wil je werken, dan maak je meer en witter licht, wil je gezellig dineren dan pas je het licht aan door de kleur van de slimme ledlamp warmer te maken en de hoeveelheid licht te dimmen.
Wil je dat de verlichting jou langzaam wakker maakt 's morgens, dan stel je de zonopkomstsimulator in.
's Avonds een klein lichtpuntje aan laten op de overloop, stel de nachtlampfunctie in.

Dit doe je door middel van de GRATIS app die gekoppeld zit aan de slimme lampen.
In deze app kun je de slimme ledlampen in groepen verdelen en ze verschillende favorieten geven.

Er is heel veel mogelijk met slimme led lichtbronnen, daar kunnen en willen wij je in onze winkel graag meer over vertellen. Want je kunt naast de gratis app de slimme lampen ook met een afstandsbediening regelen of gewoon met de lichtknop/schakelaar aan en uit doen. 
 

Kom snel eens langs je vindt ons hier in Nijverdal
 
 
 

© 2020 - 2024 Wieldraaijer Verlichting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel