Sorteer op

Spots

Met spots in uw interieur kunt u vele kanten op. Door middel van spots kan een bepaald object met een gerichte lichtbundel worden benadrukt of een bepaalde sfeer in een ruimte worden gecreëerd. Op het gebied van spots heeft u een uitgebreide keuze in inbouwspots, opbouwspots en railsystemen met spots.

Veelzijdige functionele en sfeervolle spots

Spots zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Zo zijn er spots met een modern design en spots met een klassiek ontwerp. Ook kunt u kiezen voor flexibele spots welke alle kanten opdraaien en de mogelijkheid om een dimmer achter de spots te plaatsen waarmee de lichtsterkte eenvoudig kan worden aangepast. Voor elk interieur zijn er bij Wieldraaijer Verlichting functionele en/of sfeervolle spots te vinden voor de perfecte accentverlichting in uw woning of pand.

Advies bij spotverlichting

Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Deskundig advies bij de aanschaf van spots kan handig zijn, met name wanneer u op zoek gaat naar inbouwspots. Het is zeker van belang om hierbij te weten welke inbouwhoogte u maximaal kunt hebben en welke functie de inbouwspots moeten gaan dienen. Wij voorzien u graag van advies voor de beste keus in spotverlichting.

© 2020 - 2022 WieldraaijerVerlichting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel