Service

Wieldraaijer Verlichting streeft een persoonlijke en goede service na. Van advies en montage bij de aankoop van uw verlichting, tot het uitvoeren van vakkundige reparaties wanneer uw verlichting niet goed werkt. Op alle verlichting verlenen wij 1 jaar garantie. De lichtbronnen zelf daarbij uitgezonderd.

Service bij uw aankoop

Het uitzoeken van de juiste verlichting wordt vaak als moeilijk ervaren, waardoor wij u graag voorzien van goed advies. Wanneer thuis blijkt dat het product niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet, dan kunt u uw aankoop binnen 8 dagen in de originele staat en verpakking, voorzien van aankoopbewijs bij ons ruilen. Dit met uitzondering van lichtbronnen, aanbiedingen, afgeprijsde- en opruimingsartikelen en speciaal voor u bestelde artikelen.

Service bij monteren

Wij helpen u graag bij het installeren en monteren van de bij ons gekochte verlichting. Neem voor meer informatie over de voorwaarden en bijbehorende tarieven gerust contact met ons op.

Service bij reparatie

Wanneer uw verlichting niet goed werkt of helemaal niet meer functioneert, kunt u bij Wieldraaijer Verlichting terecht voor reparatie. Gespecialiseerd in vele merken lampen kunnen we vakkundig onderdelen van verlichting vervangen en eventueel ook een armatuur op de juiste manier repareren.

© 2020 - 2024 Wieldraaijer Verlichting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel